Демонтаж-монтаж на автомобилни гуми - Смяна на автогуми във Вулканизатор При Киряка

Смяна на гуми

Вулканизатор При Киряка е сервиз за гуми в Пловдив вече повече от 35 години. Ние извършваме всички видове услуги, свързани с гумите и джантите на автомобила, включително демонта-монтаж на гуми. Спазваме всички правила при смяната на гуми - демонтаж, подготовка на джантата и гумата, смазване, напомпване ... Всичко!

Можете да се възползвате от смяна и баланс на гуми, продажба на нови и употребявани автомобилни гуми и джанти, проверка налягането в гумите и помпене, лепене на спукани гуми, вулканизация на скъсани гуми и др.

В нашата работилница ще поемем всичко, каквото трябва - сваляне от автомобила, демонтаж, монтаж, баланс и поставяне отново на колата. Ако се налага, ние можем и да изправим крива джанта, и да вулканизираме / залепим спукана гума.

Заповядайте в нашия сервиз за гуми - Вулканизатор При Киряка! Работим всеки ден, включително в събота и неделя.

Грешки в процесите на монтаж и баланс могат да премахнат предимствата, внедрени от производителя в изработката на гумите. Затова, ключът към постигане пълните възможности на гумата и удовлетворяване на Клиента е знанието как това да бъде постигнато правилно. Ето защо, монтирането на гуми и джанти е процес, който изисква умения и трябва да бъде извършван от обучени специалисти. Неправилно монтирана гума или неспазени процедури по издуване на гумата могат да доведат до разкъсване на бордовете с експлозивна сила и да причинят огромни щети на хора, сервизно оборудване, както и в последствие при шофиране, а тогава нещата са непредвидими.