Проверка на налягането и помпене на гуми във Вулканизатор При Киряка

Проверка налягане и помпене

Проверка налягането в гумите, спадане или помпене, на Вулканизатор При Киряка в Пловдив. Налягането не трябва да превишава максималните допустими стойности, посочени върху страницата на гумата, като препоръчително е да се спазват указанията, посочени на съответния автомобил. Тези съвети са насочени към шофьорите. Професионалистите добре знаят какво правят.

Въздушното налягане в гумите, включително и на резервната гума, трябва да бъде проверявано периодично - поне веднъж месечно, но задължително преди всяко по-дълго пътуване. Недостатъчно налягане в гумите причинява издуване на страницата, което може да доведе до повреда в структурата на гумата, а високото - прави гумата податлива на наранявания.

Налягането в гумите се проверява когато те са студени, а не след продължително пътуване. Не измервайте налягането, когато гумите са топли и използвайте точен манометър. Спазвайте препоръките на производителя за налягане на гумите, според товара на автомобила. Те обикновено са посочени на колонката между шофьорската и задната врата или на вътрешната страна на капачката за резервоара.

В нашият сервиз за гуми можете да се възползвате както от проверка на налягането, така и от смяна и баланс на гуми, продажба на нови и употребявани автомобилни гуми и джанти, лепене на спукани гуми, вулканизация на скъсани гуми и др.

В нашата работилница ще поемем всичко, каквото трябва - сваляне от автомобила, демонтаж, монтаж, баланс и поставяне отново на колата. Ако се налага, ние можем и да изправим крива джанта, и да вулканизираме / залепим спукана гума.

Заповядайте в нашия сервиз за гуми - Вулканизатор При Киряка! Работим всеки ден, включително в събота и неделя.