Смяна на вентили и иглички във Вулканизатор При Киряка

Смяна на вентили

Производителите на гуми препоръчват редовна смяна на вентилите, за да пътувате спокойно, както и спазване на процедурите за монтаж, демонтаж, балансиране и напомпване на гумите, което предполага посещението на професионални сервизи за гуми. Ние притежаваме нужния опит в тази сфера, защото сме сервиз за гуми вече повече от 35 години. Извършваме всички видове автоуслуги, свързани с гумите и джантите на автомобила.

Разполагаме с вентили както за безкамерни гуми (т.н. без вътрешни гуми), както и вентили за вътрешни гуми. Не се колебайте и не се чудете кои вентили са подходящи за Вашия автомобил, кои са оригиналните вентили / винтили ... Ние сме наясно!

В нашия вулканизатор - При Киряка, можете да се възползвате от смяна и баланс на гуми, продажба на нови и употребявани автомобилни гуми и джанти, проверка налягането в гумите и помпене, лепене на спукани гуми, вулканизация на скъсани гуми и др.

В нашата работилница можем да направим всичко, каквото е необходимо - сваляне от автомобила, демонтаж, монтаж, баланс и поставяне отново на колата.

Заповядайте в нашия сервиз за гуми - Вулканизатор При Киряка! Работим всеки ден, включително в събота и неделя.